Termeni si conditii

Conditii de utilizare

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de utilizare. Firma EGO WAY SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila.

Drepturile de autor

Continutul acestui site - texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date - sunt proprietatea EGO WAY, si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul EGO WAY SRL a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.

Confidentialitate

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile cuprinse in formularul de creare cont sunt necesare accesarea de catre utilizator a unor optiuni. EGO WAY SRL nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii

EGO WAY SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul informatiilor de pe acest site. EGO WAY SRL incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret), dar nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora. Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate folosind informatiile acestui site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse nu fac obiectul responsabilitatii EGO WAY SRL.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.